غلامعلی صادقی در این نشست افزود: قضات دادگستری خراسان رضوی این استان در همین چارچوب ۳۱۰ مورد بازدید را از واحدهای قضایی و صنعتی استان داشتند و ظرف همین مدت کارشناسان دادگستری نیز ۶۸۸ مورد بازرسی از واحدهای صنعتی و تولیدی در سطح خراسان رضوی انجام دادهاند.
وی گفت:همه مسوولان ذیربط حوزه اقتصاد خراسان رضوی در قالب کلینیک در شهرکهای صنعتی مستقر شدهاند تا از معطلی فعالان اقتصادی پشت درهای مراجع دولتی جلوگیری شده و از این طریق با فوریت به مشکلات آنها رسیدگی شود.
وی افزود: همچنین بر اساس آخرین ارزیابی قیمت اقلام مورد مصرف روزمره مردم در خراسان رضوی وضعیت ذخایر کالایی و نرخ اقلام ضروری این استان نسبت به دیگر استانها در شرایط بهتری قرار دارد که بخشی از آن نتیجه اقدامات مناسب فعالان اقتصادی خراسانی است.
رییس کل دادگستری خراسان رضوی افزود: مشکل وجود دارد اما به همت فعالان اقتصادی و انگیزه خوبی که وجود دارد روزهای بهتری را در این حوزه شاهد خواهیم بود.